Hagyma Rossa di Firenze BIO × 1 Édeskömény Romanesco BIO × 1 Póréhagyma Gigante de Inverno 2 BIO × 1 Cékla Noire d’Égypte BIO × 1 Cékla Chioggia BIO × 1 Arany tarlórépa Goldana BIO × 1 Retek Pablo BIO × 1 Retek De Dix-Huit Jours BIO × 1 Sárgarépa Berlikumer 2 BIO × 1 Sárgarépa Amsterdam 2 BIO × 1
Kerti zsázsa BIO × 2 Zöld porcsin BIO × 2 Levélzeller BIO × 2 Saláta Merveille d’Hiver BIO × 2 Római Saláta Verde degli Ortolani BIO × 2 Saláta Salad Bowl BIO × 2 Petrezselyem Gigante d’Italia BIO × 2 Spenót Matador BIO × 2 Mángold White Silver 2 BIO × 2 Thai Bazsalikom BIO × 2 Oregánó BIO × 2
“Kakukkfű – English Winter – 0.1 gr” a kosárba helyezve. Kosár
CSÁVÁZATLAN
Cukorborsó De Grace – 10 gr
290 Ft
Latin név: Pisum sativum
Kiszerelés: 10 gr
A De Grace cukorborsó egy korai, megbízható fajta, amelynek hüvelyei zsengén fogyaszthatók, hiszen a borsó mellett a hüvely is édes, ropogós és ízletes marad. Ez teszi különlegessé a cukorborsókat: teljes hüvelyestől kerülhetnek a konyhába, salátákba vagy köretnek párolva, így változatos felhasználási lehetőséget kínálnak. A De Grace fajta bőtermő, erőteljes növekedésű, és a korai szezonban biztosít friss, édes zöldséget.
A vetés kora tavasszal kezdhető meg, amint a talaj felmelegszik és könnyen művelhető. A magokat 4–5 cm mélyre kell vetni, 30–40 cm sortávolságot hagyva, hogy a növények elegendő helyet kapjanak a fejlődéshez. A borsó szereti a napos fekvést, és bár jól tűri a hűvösebb időt, rendszeres öntözéssel hálálja meg a gondoskodást. Támrendszer használata előnyös, mert a növények így egyenletesebben fejlődnek és könnyebb a szedés is.
A frissen szedett De Grace cukorborsó nemcsak egészséges és finom, hanem kiválóan alkalmas fagyasztásra is, így a nyári bőségből később is élvezhetjük a zsenge, édes hüvelyeket. Aki változatosságot és különleges élményt szeretne a konyhakertben, annak ez a fajta ideális választás.