Sárgarépa Amsterdam 2 BIO × 2 Saláta Batavia Bionda di Parigi BIO × 2 Római Saláta Parris Island Cos BIO × 2 Retek Cherry Belle BIO × 2 Retek Patricia BIO × 2 Spenót Gigante de Invierno BIO × 2 Velőborsó Karina BIO × 2 Mángold Five Colours BIO × 2 Cékla Detroit 2 BIO × 2 Brokkoli Calabrese Natalino BIO × 2 Póréhagyma Gigante de Inverno 2 BIO × 2
Hagyma Rossa di Firenze BIO × 3 Édeskömény Romanesco BIO × 3 Póréhagyma Gigante de Inverno 2 BIO × 3 Cékla Noire d’Égypte BIO × 3 Cékla Chioggia BIO × 3 Arany tarlórépa Goldana BIO × 3 Retek Pablo BIO × 3 Retek De Dix-Huit Jours BIO × 3 Sárgarépa Berlikumer 2 BIO × 3 Sárgarépa Amsterdam 2 BIO × 3
Kerti zsázsa BIO × 2 Zöld porcsin BIO × 2 Levélzeller BIO × 2 Saláta Merveille d’Hiver BIO × 2 Római Saláta Verde degli Ortolani BIO × 2 Saláta Salad Bowl BIO × 2 Petrezselyem Gigante d’Italia BIO × 2 Spenót Matador BIO × 2 Mángold White Silver 2 BIO × 2 Thai Bazsalikom BIO × 2 Oregánó BIO × 2
Uborka Marketmore BIO × 1 Uborka Piccolo Verde di Parigi BIO × 1 Sárgadinnye Retato degli Ortolani BIO × 1 Édes paprika Marconi Red BIO × 1 Cukkini Black Beauty BIO × 1 Cukkini Genovese BIO × 1 Édes paprika Quadrato d’Asti Giallo BIO × 1 Paradicsom Beefsteak BIO × 1 Paradicsom Ananas BIO × 1 Paradicsom San Marzano 2 BIO × 1 Paradicsom Pantano Romanesco BIO × 1
“Vöröshagyma – Makói ST – 1 gr” a kosárba helyezve. Kosár
BIO
Kapor BIO
890 Ft
Latin név: Anethum graveolens Kiszerelés: 3 gr (kb. 1770–1950 mag)
A kapor egy közép-korai, bőtermő fajta, amely könnyen termeszthető és még árnyékosabb helyeken is szépen fejlődik. Friss vagy szárított levelei, virágzatai és szárai egyaránt felhasználhatók, így sokoldalú fűszernövény. Fagyasztva és savanyításkor is kiválóan megőrzi aromáját, ezért a befőzések és tartósítás nélkülözhetetlen alapanyaga.
Rendszeres vetéssel folyamatosan biztosítható a nyár folyamán: ha 10 naponta újraveted, egész szezonban friss hajtásokat szüretelhetsz. A magok BIO minősítésűek, így teljesen vegyszermentes termesztést tesznek lehetővé.
Vetési és gondozási tudnivalók:
Vetési idő: szabadföldbe IV–VI. és VIII–IX. hónapban, üvegházban II–IV. hónapban
Vetési mélység: 2–3 cm
Tőtáv: 15 × 3 cm
Tenyészidő: közép-korai, IV–X. hónap között folyamatosan szedhető
Tipp: 10 naponta újravetve állandó friss termést ad
A 3 Órás Kert kínálatában a kapor BIO mag nélkülözhetetlen fűszernövény minden házikertben – legyen szó frissítő salátákról, savanyúságokról vagy házi tartósításról.