Azuki bab csíramag (100 gr) × 1 Cékla csíramag (100 gr) × 1 Lucerna csíramag (100 gr) × 1 Mungóbab csíramag (100 gr) × 1 Repce csíramag (150 gr) × 1 Retek (Daikon-Zöld színű csíra) csíramag (100 gr) × 1 Retek fekete csíramag (100 gr) × 1 Vöröshere csíramag (100 gr) × 1 Vöröskáposzta csíramag (50 gr) × 1
Kerti zsázsa BIO × 1 Zöld porcsin BIO × 1 Levélzeller BIO × 1 Saláta Merveille d’Hiver BIO × 1 Római Saláta Verde degli Ortolani BIO × 1 Saláta Salad Bowl BIO × 1 Petrezselyem Gigante d’Italia BIO × 1 Spenót Matador BIO × 1 Mángold White Silver 2 BIO × 1 Thai Bazsalikom BIO × 1 Oregánó BIO × 1
A Cannellino egy korai bokorbab típusú fajta, amelyet 65–80 nappal a vetés után szüretelhetünk. Hüvelyeiben fejlődő fehér magjai különösen kedveltek levesekben és salátákban, de a zsenge, fiatal hüvelyeket magokkal együtt is fogyaszthatjuk. Ízük lágy, harmonikus, konyhai felhasználásuk sokoldalú, ezért a Cannellino a mediterrán és a magyar konyhában is kedvelt.
A bio vetőmag természetes és vegyszermentes termesztést tesz lehetővé, így egészségesebb, fenntarthatóbb módon kerülhet saját asztalodra.
Vetését május–júniusban érdemes elvégezni, 40×8 cm térállásban. A növény alacsony termetű (bokorbab), napos fekvésben és laza, jól megművelt talajban fejlődik a legszebben. A szüret júliustól szeptemberig folyamatosan adja a friss hüvelyeket és a fehér szemeket, amelyek szárítva is jól eltarthatók.
A Cannellino zöldbab BIO ideális választás azoknak, akik a klasszikus zöldbab mellett fehér magvú, sokoldalúan felhasználható fajtát keresnek levesekhez, főzelékekhez és salátákhoz.